Welkom op de website van VVV Tzummarum, de Vereniging voor Volksvermaken uit Tzummarum...

It wie een boppeslach

Het wie in boppeslach !!

Wat hawwe wy in geweldiche iepening fan ús VvV jubileumjier hawn. It who yn ien wurd Super! Op sneon 16 maart de jeugdleden fuort te bowlen en te iten. Sommige kamen sels mei in moaie medailje om de nekke thús. En op snein 17 maart mochten wy omtrint 150 gasten wolkom hiete yn de kantine fan de Harnehal. Mei inoar hawwe wy der in âlderwetsk geselliche middei / jûn fan makke. Het is zoals wol matinee! Wy hawwe in soad kompliminten hawn en positive lûden heart en der dogge jo it foar. In bysûnder wurd fan tank oan de frijwilligers fan Tjedmar Hiem is hjir wol op syn plak. Underwilens riede wy ús ta op de Ladies Night fan 12 april.

Lees meer...

140 jaar jubileum

Wij zijn bijzonder verheugd dat op zondag 17 maart a.s. 150 gasten samen met ons de start van ons 140 jarig bestaan willen vieren.

Samen met de dames van Doublon hopen wij op een ouderwets gezellige middag/avond!!!

Jubileumcommissie VvV Tzummarum e.o.

Lees meer...

Info algemene vergadering

Met het oog op de privacy worden het jaarverslag 2018 en het verslag van de ALV niet op onze website gepubliceerd. Leden en donateurs van VvV kunnen deze verslagen opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed