Welkom op de website van VVV Tzummarum, de Vereniging voor Volksvermaken uit Tzummarum...

paasspeurtocht

VvV Tzummarum organiseert Paasspeurtocht

Op zaterdag 3 april a.s. aanvang 13.00 uur organiseert VvV Tzummarum een Paasspeurtocht voor jong en oud door eigen dorp. Verspreid door het dorp liggen vijf Happy Stones, voorzien van kaatsafbeeldingen, verstopt. Een Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken. De afbeeldingen bestaan uit een aanmerkblokje, een krans, een telegraaf, een kaatswant en het Logo van VvV. Maar in Tzummarum hebben de Happy Stones gezelschap gekregen van groene en oranje geverfde stenen. Deze stenen vormen een spoor dwars door het dorp. Volg dit spoor en ga op zoek naar één van de vijf kaatsstenen. Ben je de gelukkige vinder van zo’n bijzondere steen, dan heb je een prijs gewonnen!!! Zoek er nog een groen/ oranje steen bij en ga met je vondst naar De Buffer 5, waar de VvV vlag wappert. Op dit adres kun je je prijs afhalen. Dus voor alle duidelijkheid; alleen een Happy Stone met een kaatsafbeelding in combinatie met een groen/ oranje steen is prijs. Wij wensen al onze dorpsbewoners veel wandel- en speurplezier.  

Lees meer...

crash mail

Als gevolg van een crash zijn er veel mailadressen verloren gegaan.
Daarom het verzoek aan alle leden en donateurs om je mailadres (opnieuw) door te geven.
Dit kan via een persoonlijk bericht via facebook of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Alvast dank !!
 
 
 
 
 
 
Lees meer...

rabobank club support

#RaboClubSupport
 
 
 
Heeft u al op ons gestemd ?
 
 
 
V.v.V. Tzummarum e.o. doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen tot en met 25 oktober 2020 vijf stemmen uitbrengen op 3 van hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage.
Vorig jaar waren uw stemmen voor de kaatsvereniging maar liefst € 359,05 waard!  U steunt de deelnemende verenigingen in onder andere ons dorp toch ook (weer)? De volgende verenigingen doen mee: VvV Tzummarum eo, Tennisvereniging Opinoo, Gymvereniging Tonido, Muziekvereniging De Bazuin en Toneelvereniging Onno Zwier.
 
Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om onze kaatssport voor jong en oud te steunen met materiaal en voor het realiseren van een kaatsmuur. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van ons doel. Zegt het voort!
 
Hoe kunt u stemmen?
Heeft u een bankrekening en bent u lid van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland dan kunt u uw stem uitbrengen door in te loggen op internetbankieren Rabobank. Bij ‘zelf regelen’ kunt u via de button lidmaatschap op de site komen van de RABO Club Support 2020.
 
Alvast bedankt voor uw steun!
 
Met vriendelijke groet,
V.v.V. Tzummarum e.o.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed