Welkom op de website van VVV Tzummarum, de Vereniging voor Volksvermaken uit Tzummarum...

rabobank clubkas campagne

Rabobank Clubkas Campagne. Stem op V.v.V. Tzummarum e.o.!

V.v.V. Tzummarum e.o. doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen tussen woensdag 27 maart en zondag 7 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor V.v.V. Tzummarum e.o. belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze 140-jarig jubileumactiviteiten van de vereniging. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van ons doel, door te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Zegt het voort!

Alleen voor leden van de Rabobank

Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland of dit vóór vrijdag 1 maart 2019 wordt. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App kunnen klanten via het tabblad 'Zelf regelen’ en dan vervolgens ‘Profiel’ en ‘Contactgegevens wijzigen’ bekijken of zij lid zijn. Het lidmaatschap is kosteloos. Leden van de Rabobank ontvangen in maart per post hun stemcode en de link naar de stemsite.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/lnwf.

Kom in actie!

Beslis mee van 27 maart t/m 7 april en help onze vereniging! Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

V.v.V. Tzummarum e.o.

  • Beoordeel dit item
    (0 stemmen)
  • Gepubliceerd in Nieuws
  • Lees 316 keer

terug naar boven